Szakmai partnerek

 

„Az egyesület megalakulásának elsődleges célja egy olyan szakmai műhely létrehozása, mely minden végzett coach számára lehetővé teszi a szakmai továbbképzést, információ- és tapasztalatcserét. Rövid távú célként határoztuk meg, hogy más képzési intézményekben végzett coachok számára is vonzóvá tegyük a tagságot, azaz várunk mindenkit, aki magyarországi vagy külföldi coachképzésben már részt vett és sikeresen elvégezte azt. Hosszútávú célunk, hogy a coachok számára egyfajta érdekvédelmi szervezetté váljunk, mely garanciát jelent a minőségi szolgáltatás nyújtására. A coaching szakma hivatalos elfogadtatása küldetésünk szerves része….Honlapunkon tanácsadási lehetőséget, fórumot kínálunk, szabadon lehet bennünket kérdezni a coaching szakma és szolgáltatás különböző területeiről. A honlapunkra látogatók informálódhatnak a képzési lehetőségekről, a coachok személyes tapasztalatairól és a coaching szakma sok más kérdéséről…..”

Szakmai partnerem a BP Solution Személyzeti Tanácsadó és Szolgáltató Kft-t, mely egy a tanácsadás és tréning piacon kiemelkedő szolgáltatást nyújtó cég, szakszerű, személyre szabott humán megoldásokat kínál a tréning, coaching, munkaerő-közvetítés és telemarketing szolgáltatások piacán.

„Az 1995-ben alapított Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) a világ legnagyobb coach szervezete. 95 nemzetből 17.000 tagja van, és 50 országban 150 helyi tagozat tartozik hozzá. Az ICF küldetése, hogy építse, támogassa és megőrizze a coaching szakma integritását, programjai, követelmény-rendszere és etikai kódexe segítségével.  Célja a szakma előbbre jutásának, fejlődésének biztosítása magas szintű szakmai követelmények, független és egységes akkreditációs rendszer és az egész világot átfogó, akkreditált coach-hálózat kiépítése útján.”

Fotó:Takács Endre www.photobalance.hu