Referenciák

"Tímea a Business Coach Akadémiánkon dolgozott meg a coach diplomáért. Egy céltudatos embernek ismertem meg, aki így képes ügyfelét is a coaching folyamatban kijelölt célok elérésében támogatni, miközben jó érzékkel foglalkozik a nagybetűs Emberrel. Korábbi értékesítői vezetői tapasztalatait kiválóan ötvözi a coaching készségeivel, szakdolgozatát is a coaching szemléletű vezetés témában írta magas színvonalon. Nyugodt szívvel ajánlom őt, mint coachot minden olyan vezetőnek, aki munkájában még jobb szeretne lenni!"

Kurucz Balázs, Business Coach Akadémia igazgató (2010) 

"Amikor Tímeával megismerkedtem, nem tudtam, mi lesz a coaching folyamat eredménye. A dolog nagy kihívás volt, legalább három okból: 
1. mert a cégem nehézségekkel küszködött és így meg kellett mutatnunk, mit tudunk, hogy kijussunk belőle
2. mert én kötekedő, háklis ügyfél vagyok, nagyon kritikus és sokat követelek
3. és nem utolsósorban, legalább 20 év korkülönbség van köztünk. Ez is fontos. Bátran állíthatom, hogy Tímea mindennek megfelelt. A lehető legjobbat hozta ki (hozatta ki velem, coaching terminológiával) a helyzetből. Nagy türelemmel, gondos felkészüléssel, alapos tudással és szelíd szóval készült és biztatott végig a csaknem hat hónapos coaching folyamat alatt. Végül is igen eredményesen zártunk, a kitűzött célt még túl is teljesítettük. S aminek külön örülök az, hogy jól összebarátkoztunk.
Nagyon szívesen dolgoznék vele tovább is, másoknak pedig a legmelegebben tudom ajánlani."

Dr. Radnai Tamás, ügyvezető elnök-vezérigazgató Hungary. Network Zrt. (2010)

"Timinél jobb hallgatóval még nem találkoztam. Beszélgetéseink alatt mindig pontosan tudta, hogy milyen kérdést tegyen fel, hogy magam adta válaszommal fejlődjek. Minden beszélgetésünk után úgy éreztem, mintha hátulról kaptam volna egy lökést, hogy továbbmenjek, és soha nem az ő szavai voltak a fejemben, mindig én mondtam ki a megoldást, annak köszönhetően, ahogyan/amerre terelte a beszélgetést. Nyáron úgy éreztem, hogy egy besötétített szobában ülök, az elmúlt félévben szép fokozatosan széthúztuk a függönyöket. Most újra fényben ülök, köszönöm a segítségét!"

Sugár Andrea , Team Leader Customer Services, Life Technologies Magyarország Kft. (2010)

   "Timinek nagy szakmai tapasztalata van a people managmentben, emiatt nagyon hiteles volt az egész coacing folyamat alatt. Pozitív személyiségével mindig segített a problémákra megoldást keresni. Minden találkozás után szakmai anyagokat küldött át, amik további segítséget adtak abban, hogy a vezetői stílusomat jobban megismerjem, és meg tudjam ítélni, hogy a beosztottakat mely területeken kell továbbfejleszteni. A találkozások segítettek abban, hogy kiszakadva a mindennapi gondokból elbeszélgessünk olyan problémákról, amikre egyébként nincs lehetőségem és időm.Timivel nagyon jó volt együtt dolgozni, kis időn belül nagyon jó és bizalmas lett a kapcsolatunk. Bárkinek szívesen ajánlanám őt."

Hodossy Katalin, Head of Category Solution,Consumer Healthcare Division,Johnson & Johnson Kft. (2010)

"Köszönöm a lehetőséget! Nagyon sok segítséget, támogatást, iránymutatást kaptam a coaching folyamat alatt Timitől a személyes fejlődésemhez!"(2011)

 

 

ERICSSON                 

"Megvallom, eleinte nem igazán voltam tisztában azzal, mi is a coaching célja, ráadásul - a mindennapi munka szorításában - sokszor fáradtan és időnként házi feladatok nélkül érkeztem a megbeszélésekre. Ezt a helyzetet Tímea nagy türelemmel és kitartással kezelte, ami lassan oldotta a kezdeti gátlásomat, elkezdődhetett a tényleges munka közöttünk. Bátran ajánlom azok számára is, akik hasonló cipőben járnak." (2011)

       


 

Fotó:Takács Endre www.photobalance.hu